Oznamy nedeľa 4.12.2016

POZÝVAME NA TIETO, PRAVIDELNE SA OPAKUJÚCE AKCIE:

      • Streda 9:30 - Mamičkovská skupina
      • Streda 17:00 - Modlitebná skupinka
      • Streda 18:00 - Biblická hodina
      • Piatok 18:00 - 1. dorast
      • Sobota 17:00 - 2. a 3. dorast
      • Nedeľa 10:00 Pravidelné bohoslužby
  1. Kazateľ Jurčo je dnes vo Vranove n/T kde má službu ako administrátor zboru na bohoslužbách aj pri členskom zhromaždení.
  2. Dnes po zhromaždení budeme mať burzu, ktorú pripravili mladší dorastenci a o zámeroch povie Danka Polohová.
  3. Srdečne pozývame na Vianočný koncert skupiny Revival, ktorý bude dnes o 14:00 v Hermanovciach n/T.
  4. Včera bol v Jenkovciach pohreb sestry Zuzany Bánovej, ktorá zomrela v nedeľu 27.11. vo veku 87 rokov. Rodine vyslovujeme našu spoluúčasť na zármutku a prajeme Božie potešenie!
  5. Vo štvrtok 8.12. bude kazateľ Jurčo v Orkucanoch.
  6. V sobotu 10.12. bude Vianočné stretnutie seniorov a priateľov CBz Východného seniorátu s témou: „Ako odovzdáš štafetu viery?“ Prosíme tých, ktorí sa chcú zúčastniť stretnutia, nech sa zapíšu ešte dnes na papier vo vestibule. Prosíme, aby ste priniesli so sebou aj nejaké koláče zákusky, aby sme mohli pohostiť tých, ktorí prídu z iných zborov. Ďakujeme!
  7. Budúcu nedeľu budeme mať návštevu z Bratislavy Allan Bussard, ktorý bude kázať o Milosrdenstve a sociálnej spravodlivosti.
  8. Pozývame vás na Detskú vianočnú slávnosť, ktorá bude 18.12. o 10:00.  Prosíme rodičov, starých rodičov o občerstvenie po slávnosti (zákusky, chlebíčky, šaláty a pod.) Nácviky programu na Detskú vianočnú slávnosť budú v sobotu 10.12. a 17.12. o 15:00. Učitelia besiedky prosia rodičov o spoluprácu.
  9. Ďakujeme za vaše modlitby za Petra Jaška a troch ďalších kazateľov, ktorí sú vo väzení v Sudáne. Ďalšie súdne pojednávanie by malo byť v pondelok 5.12. Pripojte sa podpísaním petície: https://goo.gl/FdRfgl
  10. Kto sa chce zapojiť do prípravy vianočných balíčkov pre deti zo sociálne slabších rodín, nech sa prihlási u Hanky Jurčovej.
  11. Prosím, aby ste si u brata Petra Kailinga objednali, alebo potvrdili predplatné časopisu Dialóg na rok 2017 a zaplatili 22€. Ďakujeme.
  12. Máme na predaj čítanie na každý deň: Heslá & Chlieb náš každodenný. Dostali sme knihy na predaj (aj objednanie) z Návratu a Porta libri a iné. Pozrite si ich vo vestibule.
  13. Zapojte sa do modlitebnej iniciatívy, ktorá sa týka predsedníctva Slovenska v Rade EÚ. Od pondelka 5.12. sa modlíme za VEĽKÚ BRITÁNIU. Viac informácií nájdete na www.zosrdcaeuropy.sk.